Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

LA GÀBIA INVISIBLE, una novel·la de Pere Pèries

AQUESTA NOVEL·LA ÉS UN EXPERIMENT ÚNIC

  • 2
    Subscribers
  • 9.98
    monthly
  • 313.72
    total

Introduction

AQUESTA NOVEL·LA ÉS UN EXPERIMENT ÚNIC.

Cada dia, des de principis d'abril, he escrit a Twitter un mínim de 15 tuits explicant la història de l'Ofiq. 

Ha estat escrita en directe, a temps real, sense guió previ, sense una línia argumental triada. El que els dits dictaven, això s'escrivia. Això la fa un experiment únic d'escriptura directa enfront dels lectors.

No hi ha marge per al bloqueig, ni per a la correcció, el lector llegeix, per primer cop, una novel·la tal com raja dels dits de l'escriptor.

Després d'escriure en català el primer llibre de poesia de Twitter del món, aquest nou experiment únic al món és ara disponible des del primer tuit aquí, a l'Aixeta.

Espero que gaudeixis mentre acompanyes a l'Ofiq en aquesta aventura que el portarà a escenaris vitals increïbles, i que tan sols acaba de començar.

El contingut és i serà EN OBERT, però si t'agrada i vols donar-li el teu suport, clica el botó que hi ha més amunt, on diu SUBSCRIU-TE i explora les possibilitats per ajudar a fer més gran LA GÀBIA INVISIBLE!

MOLTA CULTURA EN CATALÀ!
Gallery

Connections

LA GÀBIA INVISIBLE, una novel·la de Pere Pèries supports:
LA GÀBIA INVISIBLE, una novel·la de Pere Pèries is supported by:

Posts

Sorry, we couldn't load the results.